Search This Blog

Friday, August 10, 2012

Двојници (2)


Селска куќа во Галичник ,(Јозеф Обребски во Македонија,30 -ти години на 20 век.Цела галерија ТУКА)


Реконструирано „праисториско„ наколно живеалиште,12-7 век пред нашата ера ,Охрид-Музеј на водаNo comments:

Post a Comment