Search This Blog

Wednesday, May 23, 2012

Прост како тркало

Или пронајди ги разликите.
Долго време бев прост како тркало.После прогледав.Нешто не е како што треба.
Кои предмети не се од пред Христа?Тина Нивин,Либија,40 до 5-6 век ПНЕ(кочија)
Африка Сахара Тадрарт Акакус,не се знае колку ПНЕ али многу (кочија)


Алта Норвешка 10 до 4-5 век ПНЕ (пруга)Алта,Норвешка 10000 години ПНЕ (црквиче)
Параходот веч пристигна,Австралија 19-20 век.

Џони Ротен,Секс Пистолс графити,Лондон 21 век

No comments:

Post a Comment